Kinderen


In Vidám Ház hoeft uw kind zich in ieder geval geen moment te vervelen. De kinderslaapkamer is ruim voorzien van speelgoed. Voor de meisjes hebben we diverse knuffels, poppen en een poppenledikant. Voor de jongens auto’s, Meccano speelgoed, een ridderpak, etc. Daarnaast hebben we nog diverse puzzels, knutselspeelgoed, zoals kinderscharen, papier, kleurplaten, stiften, lijm, stoepkrijt voor buiten en nog veel meer. En natuurlijk oude lakens om binnen of buiten een hut of huis te bouwen.

In de garage staat een zelfgemaakt kartonnen huis, compleet met ramen en deuren. Er is al flink op getekend, maar er is nog steeds plek zat om er iets moois bij te maken. Wat dacht u van spelletjes als: UnoMonopolieMens erger je niet, dammenschaken, ganzenborden? Teveel om op te noemen.

Houdt uw kind van lezen? Voor hen hebben we kinderboeken, leesboeken AVI 1 t/m 9, Donald Ducks en andere striphelden, prachtige platenboeken, Bob de BouwerJip en Janneke, etc. Of misschien zo af en toe een kinderfilm? De selectie films voor de kinderen bestaat uit o.a. Shrek 2Pluk van de PettefletGarfield the MovieBob de BouwerSoccer DogMinoes en nog vele andere.
Voor de jongste kinderen is er o.a. Sam de BrandweermanVrouwtje Theelepel, de Teletubbies en nog veel meer.

Referenties

Direct boeken?

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Beschikbaarheid:

  vrij     bezet

Datum aankomst:

  Uw selectie     bezetOK

Datum vertrek:

  Uw selectie     bezetOK

⇓ Klik hier voor gratis E-boek

Dowload gratis E-boek