Plezier voor het hele gezin op Robin Adventure Island!


KlimmenJuni 2013 was de openingsdatum van het fantastische avonturenpark Robin Adventure Island! Het ligt écht op een onbewoond eiland en de enige manier om er te komen is ………… per boot! En dat in Tiszafüred, op nog geen 20 kilometer afstand van Vidám Ház.

Het avonturenpark biedt plezier aan het hele gezin, er zijn verschillende (touw- en bos-) speelplaatsen, een strand, een Zorb, minigolf, boogschieten, een “waterkangoeroe”, kabelbanen en een naturetrail. Vul de picknickmand en breng de dag door op dit bijzondere eiland. Al met al biedt het park 140 spellen en activiteiten voor leeftijden vanaf 2 jaar.

Het park heeft een oppervlakte van maar liefst 18 hectare en er is van alles te doen.

 • AbzeilenWat te denken van een 17 meter hoge toren, waaraan een “touwglijbaan” hangt van 400 meter! Na een flinke klim omhoog krijg je met de nodige beveiliging een speciaal “parachute harnas pak” aangereikt, waarna je op hoge snelheid naar beneden zoeft, intussen genietend van het prachtige uitzicht op de Tisza.
 • Er is een groot klimbos met routes voor jong en oud, een hoge en een lage route en natuurlijk staat ook hier de veiligheid voorop!
 • Een bos kabelbaan is altijd een spannende zaak, in dit avonturenpark zijn er meerdere aangelegd.
 • Een klimmuur van 15 meter hoog biedt een prachtige uitdaging om je grenzen te verleggen en je behendigheid te oefenen.
 • Een “naturetrail wandeling” op het lage niveau is een geweldige manier om de flora en fauna van de Tisza te leren kennen. Het lijkt moeilijk, maar zelfs kleinere kinderen worden er super handig in en kunnen uiteindelijk zelf de route lopen.
 • Het boogschieten vindt plaats op één van de acht schietstations. Zo kun je oefenen op “echte” wilde dieren. Deze wilde zwijnen en reeën zijn natuurlijk niet echt, maar het geeft wel een idee hoe het vroeger ging, toen we nog zelf ons avondmaal moesten schieten.
 • Heel gaaf zijn de wateractiviteiten! Verplaats je over het water met een heuse waterkangoeroe”. Door “kangoeroe-” bewegingen te maken kom je vooruit, hoe sneller de beweging, hoe harder je gaat!
 • Voor degenen met een stevige maag is het echte “Zorben” een aanrader. In een dubbele plastic bal, in een multi-punts veiligheidsgordel, begint de reis van de heuveltop naar beneden. Dit is niet te missen!
 • ZorbenDe waterwandelaar doet een beetje denken aan een Zorb bal. Een belangrijk verschil is dat je niet vastgebonden wordt en dat je als het ware over het water wandelt.
 • Ook de allerkleinsten worden goed vermaakt. Er is een speciaal ontworpen veilige plek, waarin een speeltuin is gecreëerd met spelelementen die echt al de kleineren onder ons testen. Er zijn verschillende glijbanen, schommels, klimrekken en nog heel veel meer!

Het park is in het voorjaar en de zomer geopend. We hebben een volledige prijs en openinglijst beschikbaar.

Prijsindicatie is als volgt: Dagticket voor volwassene: € 13,- Kinderen € 9,50. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis. Voor de Zorb en de touwglijbaan wordt een ritprijs berekend van €1,50 tot €3,00 per keer.

Website Robin Adventure Island (alleen in het Hongaars): http://www.kalandsziget.hu/

  Geef een reactie

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Referenties

  Direct boeken?

  Voornaam:

  Achternaam:

  E-mail:

  Beschikbaarheid:

    vrij     bezet

  Datum aankomst:

    Uw selectie     bezetOK

  Datum vertrek:

    Uw selectie     bezetOK

  ⇓ Klik hier voor gratis E-boek

  Dowload gratis E-boek