Shoppen onderweg


Wil jij goedkoop shoppen onderweg naar Hongarije?

Op weg naar je vakantieverblijf heb je verschillende mogelijkheden om bij grote shopping outlets te stoppen. In het Engels noemen ze dit outlet cities omdat het werkelijk “steden” zijn. Honderden outlet winkels bij elkaar. Grote merken, veel besparen en heerlijk shoppen. We delen graag onze ervaringen met deze drie centra. Kijk of jouw favoriete merk(en) erbij zitten!

Shopping outlet Wertheim Village

De eerste outlet kom je tegen in Wertheim, net vóór Würtzburg. Tegelijk onze favoriet. http://www.wertheimvillage.com/ Een gezellige “buitenstad” met ruime parkeermogelijkheid en fijn overzichtelijk shoppen. Heb je jouw hond bij je, dan is dit tevens de beste stop. Wertheim Village biedt gratis 2 uur opvang voor je hond. Meld je aan bij de balie en je krijgt een comfortabele kennel toegewezen. Heb je, net als wij, een kleine hond van onder de 8 kilo, dan mag je die meenemen in een “hondmobiel”. Eigenlijk gewoon een kinderwagen! Super praktisch. Je mag er alle winkels mee in en wat onze Binky fijn vond is dat hij heerlijk rond kon kijken.

Aan het eind van de middag is hij zelfs gaan slapen in zijn wagen. Vooral in het begin is het erg lachwekkend. Tijdens de lunch hebben we met andere hondeneigenaren de karren (met honden natuurlijk!) naast elkaar geparkeerd! Wat een lol!

buggy

Er is gratis Wi-Fi zodat je elkaar kunt appen of berichten om af te spreken of elkaar weer te vinden. Super handig!

Shopping- en fashion Outlet Parndorf

Verreweg de grootste outlet vind je op de Hongaars/Oostenrijkse grens. Het bestaat uit een “designer outlet” en een “fashion outlet”. Een outlet stad en een enorme “indoor shopping mall” (dit is de fashion outlet). Je kunt gratis een locker “huren”, waar je jouw volle tassen in kunt opslaan zodat je ze niet hoeft mee te sjouwen. Meld je aan bij de informatie desk. Er is gratis Wi-Fi, je moet hiervoor wel jouw telefoonnummer opgeven.

Een echte shop stad. Het geheel is minder hondvriendelijk. Je mag de hond wel meenemen, alleen mag die vaak niet mee de winkels in. Mocht je toch uitgebreid willen shoppen dan raad ik aan om een hotel te nemen en je hond daar te laten. http://www.fashionoutletparndorf.com/en/english/

Kocsis Apartman és Camping of het Nimród Hotel és Ètterem in Mosonmagyaróvár liggen zo’n 10 kilometer bij het shoppingcomplex vandaan. Je betaalt bij Kocsis € 39 euro per nacht voor een appartement. Bij Nimrod € 34 voor een 2 persoonskamer. Voor de hond betaal je een extra 3 euro per nacht.

Premier Outlet Budapest

Deze Hongaarse outlet was de allereerste in Hongarije. Je vindt hem bij de afslag Budaörs (afslag 16) vanaf de M1, vlak voordat je om Boedapest heen rijdt. Het heeft honderd winkels en ook hier vind je alle bekende merken. Er zijn ruim 1.700 parkeerplaatsen midden op het plein. Altijd plek dus! Je hond mag je niet meenemen en er is géén opvang. Het is een stuk kleiner dan Parndorf en wij hadden het idee dat de kleding duurder was dan in Parndorf. Dat zou kunnen doordat de BTW in Hongarije 27% is. Wil je tijdens een dagje shoppen ook nog naar een outlet dan is dit toch een goede stop! Meer informatie en de laatste aanbiedingen vind je op: http://premieroutlet.hu/?lang=en

M3 Outlet Polgar

Heb je geen tijd gehad om onderweg te stoppen bij één van de outlets? Geen nood! Eén van de nieuwste outlets in Hongarije vind je langs de M3 bij de afslag Polgar. Dit ligt ongeveer 45 autominuten bij ons vandaan. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid in het midden van de outlet. Het leuke van deze outlet is dat er een aantal merken tussen zit dat minder bekend is voor ons.

Wi-Fi is kosteloos. Je hond mag je aangelijnd meenemen. Er is een drinkbak beschikbaar. Houd er rekening mee dat je in de meeste winkels je hond niet mee naar binnen mag nemen.

Op vrijdag en zaterdag is er een kidsclub, de kosten bedragen 720 forint per uur (€ 2,30 per uur).

Je kunt meteen goedkoop tanken bij het Mobil tankstation op het terrein.

Voor meer informatie en precieze locatie kijk op http://m3outlet.hu.

⇓ Klik voor gratis E-boek!

Dowload gratis E-boek

 

button-2(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

  Geef een reactie

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Referenties

  Direct boeken?

  Voornaam:

  Achternaam:

  E-mail:

  Beschikbaarheid:

    vrij     bezet

  Datum aankomst:

    Uw selectie     bezetOK

  Datum vertrek:

    Uw selectie     bezetOK

  ⇓ Klik hier voor gratis E-boek

  Dowload gratis E-boek